20. redovita, proširena sjednica Gradskog odbor HDZ-a BiH Mostar

U Domu HDZ-a BiH U Mostaru održana je 20. redovita, proširena sjednica Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar s predstavnicima temeljnih ogranaka HDZ-a BiH Mostar.

Gradska organizacija HDZ-a BiH Mostar ulazi u 2018. godinu s novim sustavom upravljanja bazom članstva. Na sjednici su predstavljene su sve mogućnosti koje ovaj programski sustav nudi članovima HDZ-a BiH kao i samoj organizaciji. Mobilne aplikacije, push up notification, grupno slanje maila, sms-a, anketiranje, akreditiranje i sl. samo su neke od mogućnosti novog sustava. Sustav upravljanja članstvom i organizacijom je u potpunosti napravljen i kreiran od stane domaćih mostarskih programera.

Također, svi predsjednici temeljnih organizacija HDZ-a BiH Mostar dostavili su svoja izvješća o radu za proteklu godinu, a nazočni su najviše vremena posvetili analizi stanja na terenu i aktualnoj problematici iseljavanja. Analizirajući aktivnosti u 2017. godini razgovaralo se i o onome što slijedi u 2018. te o planu rada kako temeljnih ogranaka tako i Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar u cjelini.

***