26. sjednica GO Mostar - Predizborni skup za Mostar 4.10. u 20 sati u Dvorani na Bijelom Brijegu

Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar održao je 26. redovitu sjednicu na temu priprema Središnjeg predizbornog skupa za Mostar koji će se održati u dvorani na Bijelome Brijegu, 4. listopada 2018. godine, s početkom u 20.00 sati.

Hrvatska demokratska zajednica BiH na području grada Mostara održala je susrete s članstvom, simpatizerima i građanima te predizborne tribine i javne skupove. Susreti i skupovi će ukupno biti održani u 36 temeljenih ogranaka odnosno mjesnih zajednica, a Središnji predizborni skup HDZ-a BiH i Koalicije stranaka HNS-a za Mostar će biti održan u četvrtak, 4.10., u 20 sati, u dvorani na Bijelom Brijegu.

Ovim putem pozivamo sve članove, simpatizere i građane da dođu, čuju poruke, program djelovanja te budu dio zajedništva na Središnjem predizbornom skupu za Mostar HDZ-a BiH i Koalicije stranaka HNS-a.

Zajedništvo koje pokazujemo i koje će se pokazati 7.10. na dan izbora opredijelilo nas je i usmjerilo našu predizbornu kampanju na svakodnevne susrete s ljudima kroz mnogobrojne predizborne tribine, javne skupove i sastanke u svim dijelovima grada Mostara.

Hrvatska demokratska zajednica BiH održava središnje predizborne skupove u središtima županija a posljednji će biti u Vitezu 5.10. Približavamo se biračima kontinuirano s porukama o važnosti izlaska na izbore, važnosti da svaki narod u BiH bira svoje političke predstavnike, važnosti da se Hrvatima ne biraju politički predstavnici, da je ovo naša domovina, da smo narod koji će se razvijati, opstati i ostati.

Vodimo skromnu kampanju, kako bi uštedjeli novac i usmjerili ga u humanitarne svrhe, dajući ga onima koji su u potrebi.

***