3. sjednica Izbornog stožera GO HDZ-a BiH

U Domu HDZ BiH u Mostaru pod predsjedanjem Damira Džebe, predsjednika Gradskog odbora HDZ BiH Mostar održana je treća, redovita sjednica Izbornog stožera HDZ BiH Mostar.
Na sjednici je bilo govora o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti koji proizlaze Naputka Središnjeg izbornog povjerenstva BiH i organizacijskoj pripremi stranke za predstojeće opće izbore koji će se održati u nedjelju, 7. listopada 2018. godine. Prikupljanje potpisa za kandidaturu za hrvatskog člana Predsjedništva na razini Mostara je provedeno s dvostruko više potpisa potpore od potrebnog.

Voditelji Odjela predstavili su članovima Izbornog stožera HDZ-a BiH Mostar plan rada u predstojećoj izbornoj kampanji s posebnim osvrtom na rad s biračima i komuniciranje sadržaja izbornog programa HDZ-a BiH za Opće izbore 2018. godine.

Unatoč činjenici da nije provedena odluka Ustavnog suda u BiH od predstojećih općih izbora se puno očekuje, a HDZ BiH u gradu Mostaru sa svojih 7.500 članova organiziranih u 36 temeljnih ogranaka ostvarit će pobjedu i izboriti se za jednakopravnost i legitimno predstavljanje.

Ovo je naša zemlja, ovdje smo svoji na svome i iskreno se zalažemo za europske vrijednosti i put ka euroatlantskim integracijama- poručio je tom prigodom predsjednik GO HDZ BiH Mostar Damir Džeba.

***