Bijeli Brijeg 1 i 2 će potvrditi da su Hrvati politički narod

U prostorijama mjesne zajednice na Bijelom Brijegu održana je javna tribina temeljnih ogranaka HDZ BiH Bijeli Brijeg I i Bijeli Brijeg II.
U ime organizatora tribine nazočnima su se obratili Miro Knezović, predsjednik TO HDZ BiH Bijeli Brijeg II.
i predsjednik TO Bijeli Brijeg I. Igor Lončar,koji je i kandidat HDZ BiH na HNS na listi za županijsku Skupštinu HNŽ-a.

Tribini su uz članove HDZ-a BiH, simpatizere i građane nazočili i: dr.sc. Nevenko Herceg, premijer Vlade HNŽ-a i nositelj liste HDZ-a BiH za županijsku skupštinu, Ljubo Bešlić, gradonačelnik Grada Mostara i predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a BiH HNŽ-a i Damir Džeba, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, koji su se također obratili skupu.

S tribine je uz poruke zajedništva upućen POZIV na središnji predizborni skup liste HDZ BiH i koalicije stranaka HNS-a , koji će se održati u četvrtak, 4. listopada 2018. godine u 20.00 sati u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu, te Poziv u nedjelju, 7. listopada svim Hrvaticama i Hrvatima da iziđu na Opće izbore i glasuju za svoje političke predstavnike okupljene u Zajedništvu.
-Uvjereni smo kako su to kandidati HDZ-a BiH i HNS-a okupljeni u zajedništvu. Budite sudionikom oblikovanja bolje budućnosti hrvatskoga naroda i BiH. Do pobjede na čelu sa sadašnjim i budućim hrvatskim članom Predsjedništva BiH doktorom Draganom Čovićem- poruka je sa sinoćnje javne tribine.

***