Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar posjetio Kliniku za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu SKB Mostar

Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar posjetio je u petak, 22. prosinca Kliniku za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu SKB Mostar i uručio vrijedne donacije.

Domaćini prilikom te posjete bili su prof. dr. sc. Monika Tomić, predstojnica Klinike za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu SKB Mostar, prof.dr.sc Milenko Bevanda zamjenik predstojnice Klinike za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu i voditelj Kliničkog odjela za gastroenterologiju te Glavna sestra Klinike za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu, Anka Zelenika.

Na inicijativu sestara Kliničkog odjela za gastroenterologiju, Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar odgovorio je njihovoj zamolbi za pomoć. Tom prigodom Gradski odbor Mostar nabavio je 5 klima uređaja za sobe intenzivne njege, ormar i kolica za prijevoz pacijenata.

Posjeti Klinici za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu SKB Mostar ispred HDZ-a BiH nazočili su Miljana Glamuzina glavni tajnik HDZ-a BiH, Damir Džeba predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar, članovi Predsjedništva GO HDZ-a BiH Mostar Marko Novak i Tomas Bevnada, Nina Škoro tajnik GO HDZ-a BiH Mostar i dopredsjednica GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar i Marko Zovko predsjednik GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar.

Vrijedne donacije uručene su na radost svih uposlenih djelatnika Klinike za unutarnje bolesti, a Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar nastojat će i dalje potpomagati rad Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

***