Kruševo za HDZ BiH i HNS i predsjednika Dr.sc. Dragana Čovića

U Mjesnoj zajednici Temeljnog ogranka Kruševo održana je javna tribina.
Nazočnim članicama i članovima HDZ-a BiH, simpatizerima i građanima su se obratili:
Jelka Miličević, aktualna federalna ministrica financija i nositeljica liste HDZ BIH /HNS za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH, Damir Džeba, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar koji je i kandidat HDZ BIH /HNS na listi za županijsku Skupštinu HNŽ-a i dr.sc. Nevenko Herceg, premijer Vlade HNŽ-a i nositelj liste HDZ-a BiH za županijsku skupštinu HNŽ-a.
Nakon uvodnih govora i predstavljanja rezultata Vlade HNŽ-a i rezultata rada hrvatskih ministara u Vladi FBiH otvorena je rasprava s sudionicima tribine gdje je najviše bilo upita o temama infrastrukture, demografije, škole i dvorane u Kruševu.

Uz poruke zajedništva, upućen je i poziv svima na aktivizam svakog Hrvata i Hrvatice u obitelji i u okruženju kako bi u što većem broju izišli na Opće izbore u nedjelju, 7. listopada te glasovali za svoje političke predstavnike okupljene u Zajedništvu.
Kandidatkinje i kandidati HDZ-a BiH i HNS-a okupljeni u zajedništvu će biti sudionikom oblikovanja prosperiteta hrvatskoga naroda i BiH na čelu sa sadašnjim i budućim hrvatskim članom Predsjedništva BiH Dr.sc. Draganom Čovićem.

***