Mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi za građane Mostara

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Damir Džeba i predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ i gradonačelnik Ljubo Bešlić, sudjelovali, u petak , 21. rujna 2018. na organiziranom besplatnom mjerenju krvnog tlaka i razine šećera u krvi, za sve posjetitelje.

Ova akcija s ciljem prevencije i poboljšanja zdravlja za građane je napravljena u okviru projekta "Unapređenja zdravstvene kvalitete života građana Mostara" na platou ispred Mepas Malla.

Projekt je realizirala MZ Balinovac i MZ Strijelčevina u suradnji s Domom zdravlja Mostar.

Svi građani su imali priliku uz mjerenje krvnog tlaka i razine šećera u krvi dobiti prigodne poklone te se kroz prezentaciju upoznati s mogućnostima korištenja zdravstvenih usluga Doma zdravlja Mostar.

Ravnatelj Doma zdravlja Mostar Dr. Mario Kordić istakao velike infrasturkturne radove na zgradi Doma zdravlja, značajno poboljšanje i povećanje kvalitete usluga a posebice je naglasio renoviranje i otvaranje ambulanti u gradu. U posljednje tri godine je najviše napravljeno na polju pristupa korisnicima, podizanju kvalitete usluga, obuci kadrova, racionalizaciji troškova i otvaranju novih ambulanti što ne bi moglo bez potpore Gradonačelnika i Vlade HNŽ-a, istakao je ravnatelj Kordić.

***