Mladež HDZ BiH Mostar

ZOVKO: IZLAZAK MLADIH NA IZBORE JE OD KRUCIJALNE VAŽNOSTI

U sklopu priprema za Središnji predizborni skup za Mostar održana je sjednica Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar.

Gradski odbor Mladeži na čelu s predsjednikom Markom Zovkom pozvao je sve mlade Grada Mostara da iskoristimo svoje pravo glasa te 7. listopada izađemo na izbore u zajedništvu, podržimo hrvatskog člana Predsjedništva dr. Dragana Čovića i kandidate na listama Koalicije stranaka HNS-a.

Predsjednik GO Mladeži primio mladog mostarskog pjesnika Ivana Vrljića

Predsjedništvo GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar razgovaralo je danas s magistrom povijesti umjetnosti, filozofije i sociologije, profesorom u mostarskim srednjim školama, mladim mostarskim pjesnikom i piscem Ivanom Vrljićem.

Umjetnost kao i kultura, dio su čovjekova identiteta. Gubeći kulturu i identitet čovjek postaje prazna jedinka u prostoru. Zato kulturu i umjetnost trebamo vrednovati kao glavnu i temeljnu nadogradnju u suvremenom društvu istaknuto je na sastanku s prof. Vrljićem.

Predsjednik GO Mladeži HDZ BiH Mostar održao radni sastanak s TO Mladeži Tihomir Mišić

U uredu GO Mladeži Mostar održan je radni sastanak predsjednika GO Mladeži Marka Zovke s predstavnicima Mladeži TO Tihomir Mišić.

Tema razgovora bila je organizacija i priprema za nadolazeću akciju Fonda za zaštitu okoliša HNŽ-a kojom je obuhvaćen i prostor TO Tihomir Mišić. Također, razgovaralo se o aktivnostima Mladeži TO T. Mišić kao i angažmanu u kampanji HDZ-a BiH za Opće izbore 2018.

Sastanku su još nazočili tajnik GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar Danijela Cvitković i članovi Izvršnog odbora Mladeži TO Tihomir Mišić na čelu s predsjednikom Zoranom Žarićem.

Sportsko druženje mladih Grada Mostara

Dodjelama medalja i pehara najboljim pojedincima i ekipama, završeno je dvodnevno Sportsko druženje mladih Grada Mostara, koje se u subotu i nedjelju održalo u Mostaru u organizaciji Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar, a pod pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića.

Ovaj sportski događaj okupio je preko 500 sudionika, u kojem su se pojedinci i ekipe iz 29 temeljnih ogranaka u Mostru, natjecali u 8 sportova.

NAJAVA DOGAĐAJA "Sportsko druženje mladih Grada Mostara 2018."

U organizaciji Gradskog odbora Mostar, a na inicijativu Odbora za sport i rekreativni sadržaj, u Mostaru će se kao i prethodne godine organizirati "Sportsko druženje mladih Grada Mostara".

Potaknuti prošlogodišnjim uspješnim iskustvom i odazivom preko tisuću mladih, želimo prije svega kroz sport, zabavu i druženje zbližiti mlade i podići svijest mladima o važnosti bavljena sportom, te zdravim načinom života.

Ovim putem pozivamo i sve zainteresirane osobe da nam se pridruže.

Održana 17. redovita sjednica Gradskog odbora Mladeži

Sedamnaesta redovita sjednica Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar održana je u utorak, 17. srpnja u Domu HDZ-a BiH u Mostaru. Tema sjednice bila je koordinacija aktivnosti na razini gradske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Mostar i planovi za naredno razdoblje uz organizacijske pripreme za nadolazeće Opće izbore 2018.

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar izrazio je punu potporu listama Hrvatske demokratske zajednice BiH i njezinim kandidatima na čelu s kandidatom za člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda, predsjednikom dr. Draganom Čovićem.

Završen seminar How Europe Works

Boris Rozić, član Mladeži GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar, uspješno je završio Seminar u organizaciji Robert Schuman Instutute-a, Politishe akademie ÖVP-a i Wilfried Martens Center for European Studies. Prvi dio Seminara održan je u Beču od 08. do 12. travnja pod nazivom How Europe Works (Introductory Seminar), a drugi ,ujedno i završni dio u Bruxellesu od 21. do 26. svibnja pod nazivom Perpective on EU Institutions.

How Europe Works - RSI

Boris Rozić, član Mladeži GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar boravio je na prvom od dva seminara (Beč i Bruxelles) u organizaciji Robert Schuman Instutute-a, Politishe akademie ÖVP-a i Wilfried Martens Center for European Studies, koji je održan u Beču od 08. do 12. travnja pod nazivom How Europe Works (Introductory Seminar).

***