Mladež HDZ BiH Mostar

NAJAVA DOGAĐAJA "Sportsko druženje mladih Grada Mostara 2018."

U organizaciji Gradskog odbora Mostar, a na inicijativu Odbora za sport i rekreativni sadržaj, u Mostaru će se kao i prethodne godine organizirati "Sportsko druženje mladih Grada Mostara".

Potaknuti prošlogodišnjim uspješnim iskustvom i odazivom preko tisuću mladih, želimo prije svega kroz sport, zabavu i druženje zbližiti mlade i podići svijest mladima o važnosti bavljena sportom, te zdravim načinom života.

Ovim putem pozivamo i sve zainteresirane osobe da nam se pridruže.

Održana 17. redovita sjednica Gradskog odbora Mladeži

Sedamnaesta redovita sjednica Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar održana je u utorak, 17. srpnja u Domu HDZ-a BiH u Mostaru. Tema sjednice bila je koordinacija aktivnosti na razini gradske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Mostar i planovi za naredno razdoblje uz organizacijske pripreme za nadolazeće Opće izbore 2018.

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar izrazio je punu potporu listama Hrvatske demokratske zajednice BiH i njezinim kandidatima na čelu s kandidatom za člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda, predsjednikom dr. Draganom Čovićem.

Završen seminar How Europe Works

Boris Rozić, član Mladeži GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar, uspješno je završio Seminar u organizaciji Robert Schuman Instutute-a, Politishe akademie ÖVP-a i Wilfried Martens Center for European Studies. Prvi dio Seminara održan je u Beču od 08. do 12. travnja pod nazivom How Europe Works (Introductory Seminar), a drugi ,ujedno i završni dio u Bruxellesu od 21. do 26. svibnja pod nazivom Perpective on EU Institutions.

How Europe Works - RSI

Boris Rozić, član Mladeži GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar boravio je na prvom od dva seminara (Beč i Bruxelles) u organizaciji Robert Schuman Instutute-a, Politishe akademie ÖVP-a i Wilfried Martens Center for European Studies, koji je održan u Beču od 08. do 12. travnja pod nazivom How Europe Works (Introductory Seminar).

Održana javna tribina ''Izmjene Izbornog zakona i posljedice po BiH''

U organizaciji Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar i Političke akademije HDZ-a BiH, u Domu HDZ- a BiH, u subotu je održana javna tribina pod nazivom ''Izmjene Izbornog zakona i posljedice po BiH''.
Na samom početku prisutne su pozdravili Marko Zovko, predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ BiH Mostar i Lidija Bradara, politička ravnateljica Političke akademije HDZ-a BiH i predsjedateljica Doma naroda F BiH.

NAJAVA: "Izmjene izbornog zakona i posljedice po BiH"

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar i Politička akademije HDZ-a BiH organiziraju javnu tribinu „ Izmjene izbornog zakona i posljedice po BiH“.

Predavanje će se održati u Domu HDZ-a BiH Mostar u subotu, 3. ožujka 2018. godine u 17.00 sati.

Predavači:
1. Borjana Krišto, predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH
2. Bariša Čolak, predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH
3. Dr.sc. Goran Kraljević, Sveučilište u Mostaru
4. Josip Merdžo, tajnik Glavnog vijeća HNS-a

Vidimo se,

Održana 21. redovita, proširena sjednica GO HDZ-a BiH Mostar

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru sinoć je održana 21. redovita, proširena sjednica Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Sjednici su nazočili, osim članova GO HDZ-a BiH Mostar, članice Gradskog odbora Zajednice žena KKK HDZ-a BiH Mostar i članovi GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar. Tema sastanka bila je koordinacija aktivnosti na razini gradske organizacije HDZ-a BiH Mostar i planovi za naredno razdoblje.

Predstavnici HDZ-a BiH Mostar u posjeti Općini Bogdanovci i Gradu Vukovaru

Na poziv načelnika Općine Bogdanovci Marka Baruna i predsjednika NK Croatia Vlade Prce, predstavnici Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar i HVIDR-e Grada Mostara, bili su gosti na „Plavo-bijeloj noći“ NK Croatia u Bogdanovcima.
Posjetu Općini Bogdanovci i Gradu Vukovaru organizirao je Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar i HVIDR-a Grada Mostara, 10. i 11. veljače 2018.

Predsjednik Zovko ugostio sve predsjednike Gradske organizacije Mladeži Mostar

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održan je sastanak svih predsjednika GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar od osnutka pa sve do danas.

Na poziv predsjednika Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar Marka Zovke odazvali su se dosadašnji predsjednici GO Mladeži Mostara. Trenutni saziv GO Mladeži Mostar je 10. saziv Mladeži od njezinog osnivanja.

***