Novosti

Umirovljenike u Mostaru vodi UG "Neretva"

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr.sc. Nevenko Herceg i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba.
danas su posjetili Udrugu umirovljenika “Neretva” Mostar.
Tomislav Primorac, predsjednik Udruge zahvalio je predsjedniku Hercegu i Džebi na dolasku i upoznao ih s aktivnostima i problemima Udruge čiji su članovi umirovljenici s područja Mostara i prigradskih naselja.

Obilježene Lipanjske zore i Proslava svetog Ante u Cimu

U organizaciji Hrvatskog kulturno umjetničkog društva “sv. Ante – Cim” iz Mostara, u utorak, 13. lipnja 2018. svečano je obilježena Proslava svetog Ante, Dan HKUD – a “sv. Ante – Cim”, Dan Cima te Smotra folklora.
Nakon što su zapaljene svijeće i postavljeni vijenci na spomenik na Gorici i na trgu III. Cimske bojne te ispred spomen ploče na Smrčenjacima, održan je svečani mimohod prema crkvi svetog Ante gdje je održana Sveta misa.

Predsjednik Čović na sastanaku sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović održao je danas sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Hercegovačko–neretvanske županije u Domu HDZ-a BiH u Mostaru.

Sastankom je predsjedao Ljubo Bešlić, predsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ koji je upoznao dr. Čovića i nazočne o trenutnoj političkoj situaciji, rezultatima održanih Općih izbora, kao i o stanju i aktivnostima koji se provode na području županije.

Razgovarano je i o dinamici vođenja pregovora te uspostavi vlasti u županiji, postavljenim ciljevima, kao i načinu kako zadržati zadovoljstvo članstva.

Zajedništvo: HDZ BiH i HNS organizirali večer zahvale i druženja

Druženje, odnosno večer zahvale, za sve sudionike koji su u organizaciji pomogli Hrvatsku demokratsku zajednicu Bosne i Hercegovine i Hrvatski narodni sabor, odnosno Zajedništvo, održana je sinoć u hotelu Mepas u Mostaru.

Večer je pokazala pravo Zajedništvo jer su na njoj sudjelovali uzvanici iz svih područja BiH, kako bi im se zahvalilo na potpori u izbornoj kampanji.

Podrška legitimnom predstavljanju i europskom putu BiH

„Ljubav i zajedništvo nudimo u ime hrvatskog naroda, HDZ-a i HNS-a svima vama u našem stolnom gradu Hrvata Mostaru, u našoj Hercegovini, u našoj Bosni i Hercegovini. Puno toga moramo iznijeti na svojim leđima. U nesavršenosti Izbornog zakonodavstva moramo upaliti svjetlo i biti predvodnici svega što je dobro, predvodnici reda, rada i ljudskosti“, poručio je dr. Dragan Čović hrvatski član Predsjedništva BiH, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a, večeras na središnjem izbornom skupu održanom u prepunoj dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru.

Kruševo za HDZ BiH i HNS i predsjednika Dr.sc. Dragana Čovića

U Mjesnoj zajednici Temeljnog ogranka Kruševo održana je javna tribina.
Nazočnim članicama i članovima HDZ-a BiH, simpatizerima i građanima su se obratili:
Jelka Miličević, aktualna federalna ministrica financija i nositeljica liste HDZ BIH /HNS za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH, Damir Džeba, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar koji je i kandidat HDZ BIH /HNS na listi za županijsku Skupštinu HNŽ-a i dr.sc. Nevenko Herceg, premijer Vlade HNŽ-a i nositelj liste HDZ-a BiH za županijsku skupštinu HNŽ-a.

ZOVKO: IZLAZAK MLADIH NA IZBORE JE OD KRUCIJALNE VAŽNOSTI

U sklopu priprema za Središnji predizborni skup za Mostar održana je sjednica Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar.

Gradski odbor Mladeži na čelu s predsjednikom Markom Zovkom pozvao je sve mlade Grada Mostara da iskoristimo svoje pravo glasa te 7. listopada izađemo na izbore u zajedništvu, podržimo hrvatskog člana Predsjedništva dr. Dragana Čovića i kandidate na listama Koalicije stranaka HNS-a.

Predizborna tribina TO Rondo

Mostar, 1. listopada 2018. godine
U maloj dvorani Doma hercega Stjepana Kosače na poziv predsjednika TO HDZ BIH Rondo održana je javna tribina.
Nazočnim članicama i članovima HDZ-a BiH, simpatizerima i građanima i medijima su se obratili:
Ljilja Zovko članica TO Rondo, aktualna izaslanica u Domu naroda PS BIH i kandidatkinja HDZ BIH /HNS na listi za Zastupnički dom PS BIH
Damir Džeba, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar koji je i kandidat HDZ BIH /HNS na listi za županijsku Skupštinu HNŽ-a

Bijeli Brijeg 1 i 2 će potvrditi da su Hrvati politički narod

U prostorijama mjesne zajednice na Bijelom Brijegu održana je javna tribina temeljnih ogranaka HDZ BiH Bijeli Brijeg I i Bijeli Brijeg II.
U ime organizatora tribine nazočnima su se obratili Miro Knezović, predsjednik TO HDZ BiH Bijeli Brijeg II.
i predsjednik TO Bijeli Brijeg I. Igor Lončar,koji je i kandidat HDZ BiH na HNS na listi za županijsku Skupštinu HNŽ-a.

***