Obilježen Dan ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Herceg-Bosne u Mostaru

Danas je u Mostaru obilježen Dan ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Herceg-Bosne. Svečanost je upriličena na Trgu hrvatskih velikana gdje su položeni vijenci i zapaljene svijeće na spomen obilježju.

Obilježavanju obljetnice uz osobe društvenog, političkog, gospodarskog i kulturnog života u BiH, nazočilo je i izaslanstvo HDZ-a BiH, koje je predvodio predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović.

U ime Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar nazočili su Jadranko Lovrić, potpredsjednik GO HDZ-a BiH Mostar i predsjednik Odbora za pitanja branitelja te Nina Škoro, tajnik GO HDZ-a BiH Mostar. Svečanost su popratili i Zdenka Leženić, predsjednica GO Zajednice žena KKK HDZ-a BiH Mostar i Marko Zovko, predsjednik GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar.

Ispred HVIDR-e Mostara prisutnima se obratio Željko Mikulić, član Predsjedništva. Mikulić se u svome obraćanju posebno zahvalio Odjelu za branitelje Hrvatskog narodnog sabora (HNS-a) za skori završetak radova na spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu hrvatskih velikana te dr. Draganu Čoviću za potporu radu Udruge svih dosadašnjih godina.

***