Održan Božićno-novogodišnji prijem GO HDZ BiH Mostar i ŽO HDZ BiH HNŽ

Nazočnim su se obratili domaćini, predsjednik GO HDZ BiH Mostar Damir Džeba i predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a Ljubo Bešlić

Sinoć je u Domu HDZ-a BiH upriličen tradicionalni božićni domjenak kojemu su domaćini bili predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ-a Ljubo Bešlić.

I ovaj događaj, kao i svi ostali u Mostaru danas, je protekao u znaku velike tragedije i pogibije četvero studenata u prometnoj nesreći. Minutom šutnje odana je počast žrtvama koje su svoje živote izgubili u subotu prijepodne.

U govoru na početku domjenka, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba govorio je o zadaćama koje su ispunjene tijekom ove godine, ali i o velikim procesima koji su pred nama u idućoj godini. Kao tema broj jedan svakako se nametnulo pitanje provedbe odluke Ustavnog suda koja se odnosi na Mostar, preustroj gradske vlasti, promjenu Statuta Mostara i u konačnici održavanje lokalnih izbora koje Mostarci čekaju već sedam godina.

- Iskreno se nadam kako ćemo uskoro riješiti ova pitanja, kako ćemo postići kompromis, ali sigurno je kako ne želimo privremena rješavanja za Mostar - rekao je večeras Džeba, te dodao kako Mostar i njegovi građani zaslužuju trajna rješenja koja će riješiti probleme s kojima se trenutno ovaj grad susreće.

Obraćajući se nazočnima, predsjednik ŽO HDZ BiH Hercegovačko – neretvanske županije Ljubo Bešlić kazao je kako se nastavlja politika stabilizacije i unaprijeđivanja životnog standarda u HNŽ-u, uz zajedničko djelovanje s Vladom i Skupštinom HNŽ–a, te se nastavlja provoditi politika s ciljem osnaživanja županije, poboljšanja cjelokupne gospodarske i socijalne slike društva.

Izvor: 
prvi.tv

***