Održan redoviti sastanak Temeljnog ogranka Zgoni

U prostorijama Mjesne zajednice Zgoni, održan je redoviti sastanak Izvršnog odbora Temeljnog ogranka Zgoni.

Razgovaralo se o radovima na uređenju parka u naselju Zgoni te rekonstrukciji svih sadržaja u sklopu istoga. Kao poseban problem istaknuto je mjesto odlaganja otpada u blizini samog parka. U cilju sprječavanja raznošenja otpada na zelene površine napravit će se otok, ograditi i postaviti ploče sa zabranom odlaganja krupnog otpada.

U sklopu radova na rekonstrukciji parka, radi se i na uređenju zelenih površina u sklopu boćališta, te postavljanje novih klupa. Čišćenje i izmjenu šahtova obavili su djelatnici JP Vodovod, a izvršiti će se i zamjena oštećenih vodovodnih i kanalizacijskih cijevi.

Predsjednik TO Zgoni, Boris Bošnjak izrazio je zadovoljstvo radovima na uređenju ovog parka u nadi kako će se i u narednoj godini nastaviti s izgradnjom i obnovom infrastrukture, sukladno prioritetima stanovnika ovog gradskog naselja.

Kao jedan od većih problema na prostoru cijele Mjesne zajednice Zgoni pokazao se problem oborisnkih voda i oštećene kanalizacijske mreže. Izvršni odbor TO Zgoni istaknuo je potrebu saniranja i izmjene kanalizacijske mreže kao jedan od prioriteta za narednu godinu.

***