Održana IV. proširena sjednica TO Tihomir Mišić

U dvorani Doma HDZ-a BiH u ponedjeljak 25. lipnja 2018. godine održana je IV. proširena sjednica izvršnih odbora temeljnog ogranka Tihomir Mišić, Seniora, Mladeži i Zajednice žena, gdje je gost sjednice bio predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, Damir Džeba.
Predsjednik TO Tihomir Mišić Zoran Mikulić izvijestio je o radu temeljnog ogranka i upoznao s aktualnim stanjem i problemima na području temeljnog ogranka Tihomir Mišić.
Razgovaralo se o projektima, onima uspješno završenim, koji su u tijeku te o onima koji će se u budućnosti raditi. Posebno je istaknuta potreba rekonstrukcije i obnove malonogometnog terena pri Osnovnoj školi Antuna Branka Šimića. Ovaj projekat je jedan od prioritetnih za Temeljni ogranak Tihomir Mišić.
Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba osvrnuo se na predstojeće Opće izbore 2018., i važnosti animiranja cijelog članstva kao i simpatizera na izlazak na izbore te tom prilikom istaknuo da unatoč činjenici da nije provedena odluka Ustavnog suda u BiH od predstojećih općih izbora se puno očekuje, a HDZ BiH u TO Tihomir Mišić ima preko pet stotina članova motiviranih za pobjedu na izborima s ciljem daljnje borbe za jednakopravnost i legitimno predstavljanje hrvatskog naroda.
Nazočnima su se također obratili i dr. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ-a, i Miljana Glamuzina, glavni tajnik HDZ-a BiH.

***