Održana IV. sjednica Izbornog stožera GO HDZ-a BiH Mostar

U Domu HDZ BiH u Mostaru 29. lipnja 2018. godine, pod predsjedanjem Damira Džebe, predsjednika Gradskog odbora HDZ BiH Mostar održana je četvrta, redovita sjednica Izbornog stožera HDZ BiH Mostar.

Na sjednici je bilo govora o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti koji proizlaze iz objavljenog kalendara Središnjeg izbornog povjerenstva BiH i organizacijskoj pripremi stranke za predstojeće Opće izbore koji će se održati u nedjelju, 7. listopada 2018. godine.
Usvojeni su zaključci koji će se u narednom razdoblju i realizirati, među kojima posebno treba istaknuti činjenicu da je u 36 temeljnih ogranaka u Gradu Mostaru koji broje preko 7.720 članova potrebno operativno i tehnički pripremiti za pobjedu HDZ-a BiH na Općim izborima 2018.

Predsjednik Džeba istaknuo je kako su ovi izbori od presudne važnosti kako za Hrvate u Gradu Mostaru, tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini te tom prilikom kazao kako očekuje da će birači ovaj put prepoznati još veću važnost sudjelovanja na izborima kako bi zajednički upravljali našom budućnosti i zajednički izabrali legitimne političke predstavnike Hrvata u tijelima vlasti. Hrvatska demokratska zajednica BiH očekuje pobjedu jer djeluje prije svega u koaliciji s hrvatskim narodom.

***