Održana Večer Hercegovine u Posavini

Na 5. Večeri Hercegovine u Posavini, održanoj u neuobičajenom ambijentu ŠRC Bazeni u Orašju, pod svodom zvijezda i uz tihi šum vode, oko 800 uglednih i uspješnih gospodarstvenika, poduzetnika, osoba iz javnog, političkog, kulturnog, vjerskog i akademskog života Hercegovine i Posavine, ali i cijele BiH, pa i Lijepe naše, zajednički su dijelili prijateljstvo i kako su istaknuli, uz isti cilj i želje za stvaranjem boljih uvjeta za buduća pokoljenja, piše Radioorasje.com.

Svojom nazočnošću veliku važnost ovom događaju dali su najviši uzvanici, predstavnici hrvatskog naroda u državnim institucijama i nositelji izvršne i zakonodavne vlasti na svim razinama u BiH, od dr. Dragana Čovića predsjedavajućeg predsjedništva BiH, zatim Borjane Krišto, Bariše Čolaka, Marine Pendeš, Josipa Grubeše, Marinka Čavare, brojnih ministara, zastupnika, veleposlanika, konzula, načelnika općina i brojnih drugih za čije bi isticanje trebalo dosta novinskih stupaca.

Manifestaciju je prigodnim riječima otvorio Marijan Klaić predsjednik Vlade ŽP i zahvalio trojici premijera na zajedničkoj organizaciji, a svim gostima poželio lijep provod.

Na 5. Večeri Hercegovine u Posavini nazočili su i Damir Džeba, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a biH Mostar, Ljubo Bešlić, predsjednik ŽO HDZ-a biH HNŽ i Dalfina Bošnjak, direktorica Mostarskog sajma.

Izvor: 
vecernji.ba/HDZ BIH

***