Održana XV. proširena sjednica Gradskog odbora ZŽ HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Mostar

U četvrtak 11. svibnja 2017. održana je XV. proširena sjednica Gradskog odbora ZŽ HDZ-a BiH Mostar. Uz članice GO i predsjednice temeljnih ogranaka sjednici su nazočile i Ljilja Zovko, predsjedateljica Kluba izaslanika hrvatskoga naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, Jelka Milićević, ministrica u Vladi FBiH, te Irena Sečan, članica Županijskog odbora ZŽ HDZ-a BiH HNŽ-a.

Na sjednici je podneseno izvješće o radu GO ZŽ između dviju sjednica te izvješće sa sjednice GO HDZ-a BiH na kojoj se raspravljalo o realizaciji projekata koji se financiraju iz proračuna Grada Mostara. Naime, u posljednje je vrijeme u Mostaru pokrenuto niz značajnih projekata. Također, realiziran je čitav niz manjih projekata na područjima temeljnih ogranaka HDZ-a BiH Mostar.

Također, podneseno je izvješće o sjednicama Županijskoga odbora ZŽ HDZ-a BiH HNŽ-a te Županijskoga odbora HDZ-a BiH HNŽ-a na kojoj su razmatrana aktualna tekuća pitanja, a ključna točka dnevnoga reda odnosila se na stanje u obrazovanju u HNŽ-u.

***