Opredjeljenje za ostanak i opstanak u Ortiješu

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba održali su sastanak s Temeljnim ogrankom Ortiješ kojeg vodi predsjednica Julineta Jurić. Članovi Izvršnog odbora TO Ortiješ upoznali su gradonačelnika Bešlića i predsjednika GO Džebu o projektima koji su realizirani na području Ortiješa te što još je planirano kao prioritet, uvršteno u proračun 2018. a nije još realizirano.
Najvažnija tema sastanka je bila priprema članstva i Izvršnog odbora Ortiješa za Opće izbore 2018. godine. Predsjednica TO Jurić je izvijestila kako pripreme za izboru idu planiranim tijekom te se očekuje i organizacija šireg članstva i stanovnika Ortiješa za predstojeće izbore.
Zaključeno je kako se moraju spriječiti pokušaji da se opet biraju Hrvatima politički predstavnici u BiH, da se nameću oni koji nemaju potporu Hrvata u BiH. Iznimno je važno da se potvrdimo i kao politički narod koji bira svoje predstavnike, izaberemo opstanak i ostanak.

***