PREDSJEDNIŠTVO GO MLADEŽI HDZ BIH MOSTAR ODRŽALO SASTANAK S PREDSTAVNICIMA UREDA ZASTUPNICE U EU PARLAMENTU ŽELJANE ZOVKO

Predsjedništvo Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar na čelu s predsjednikom Markom Zovkom održalo je sastanak s predstavnicima Ureda zastupnice u EU parlamentu Željane Zovke.

Tema razgovora bila je suradnja Mladeži Gradske organizacije Mostar s Uredom zastupnice Zovko kao i mogućnosti koje se otvaraju za mlade ljude u Europskoj uniji. Razgovaralo se i o projektima, načinu i mogućnosti apliciranja na fondove Europske unije otvorene za BiH kao i mogućnostima prekogranične suradnje s partnerima iz Republike Hrvatske. Ostvarivanjem teritorijalnih partnerstva i suradnje doprinosi se ostvarenju ciljeva postavljenih u strateškim dokumentima na razini EU, a sve u svrhu postizanja pametnog, održivog i uključivog rasta i razvoja.

Ispred Ureda zastupnice Željane Zovko, sastanku su nazočili asistent Stipe Plejić i Anja Kolinbatović. Predsjedništvo GO Mladeži zahvalilo se na dosadašnjoj pozitivnoj suradnji i potpori zastupnici u EU parlamentu Željani Zovko ističući nadanje kako će se ista nastaviti i u narednom razdoblju.

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar

***