Predstavnici HDZ-a BiH Mostar u posjeti Općini Bogdanovci i Gradu Vukovaru

Na poziv načelnika Općine Bogdanovci Marka Baruna i predsjednika NK Croatia Vlade Prce, predstavnici Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar i HVIDR-e Grada Mostara, bili su gosti na „Plavo-bijeloj noći“ NK Croatia u Bogdanovcima.
Posjetu Općini Bogdanovci i Gradu Vukovaru organizirao je Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar i HVIDR-a Grada Mostara, 10. i 11. veljače 2018.

Prilikom obilaska Vukovara, Grada Heroja posjetili su Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, Spomen dom Ovčara i Masovnu grobnicu na Ovčari. Tom prigodom položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule branitelje i civile iz Domovinskog rata. U sklopu posjete Vukovaru, upriličen je i prijem kod gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Penave kojem su uručeni simbolični pokloni.

U Općini Bogdanovci položen je vijenac i zapaljene svijeće na Spomen obilježju žrtvama II. svjetskog rata i Domovinskog rata u Republici Hrvatskoj. Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar uručio je načelniku Općine Bogdanovci grb Grada Mostara. Predsjednik HVIDR-e Mostar, gosp. Miro Šunjić uručio je poklone i fotografije s 23. malonogometnog "Božićnog turnira HVIDR-a Mostar".

Članove HDZ-a BiH Mostar predvodio je Damir Džeba predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar, a s njim su još nazočili članovi Predsjedništva GO Mostar Marko Novak, Tomas Bevanda i Nina Škoro te predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar, Marko Zovko s članovima GO Mladeži Mostar.

***