Sastanak Gradskih odbora HDZ BiH Mostar i HDZ 1990 Mostar

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Slaven Zeljko danas je u Domu HDZ-a BiH zajedno sa svojim suradnicima ugostio izaslanstvo Gradskog odbora HDZ 1990 Mostar na čelu s povjerenikom Zoranom Petrićem.
Povod ovog sastanka bila je trenutna politička situacija u Gradu Mostaru kada je u pitanju održavanje izbora. Obje političke stranke složne su da se lokalni izbori u Mostaru moraju održati, te izražavaju zajednički stav kako kroz parlamentarnu proceduru mora doći do usvajanja izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH.
Povjerenik Petrić je istakao kako HDZ 1990, kao punopravni član Hrvatskog narodnog sabora, cijeni konstruktivan pristup Pregovaračkog tima Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, kao i napore koji su uloženi ka pronalaženju rješenja, ali i političke volje “s druge strane stola”, a sve u cilju da građani Mostara konačno ostvare svoje pravo izlaska na lokalne izbore.
Sastanku su ispred Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar pored predsjednika Zeljke nazočili i članovi Pregovaračkog tima Damir Džeba i Vlatko Marinović.
Naposljetku je Pregovarački tim HDZ-a BiH naglasio spremnost za otvorene razgovore sa svim relevantnim političkim opcijama u Mostaru koje pokažu političku volju u rješavanju trenutno gorućeg pitanja grada.

Odjel za informiranje GO HDZ-a BiH Mostar

***