Sastanak IO TO Avenija Jugozapad i predstavnika GO HDZ-a BiH Mostar

U ponedjeljak, 18. rujna održan je radni sastanak predstavnika Izvršnog odbora Temeljnog ogranka HDZ-a BiH Avenije Jugozapad i Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Sastanku su nazočili Damir Džeba, predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar, Nina Škoro, tajnik GO i Tomas Bevanda, potpredsjednik GO i predsjednik Odbora za urbanizam, razvoj, infrastrukturu, kapitalna ulaganja i zaštitu okoliša, Branislav Stojkić, predsjednik TO HDZ-a BiH Avenija Jugozapad, Ivana Tomović, tajnik TO, Anita Ristić i Antonio Zelenika, članovi IO Temeljnog ogranka Avenija Jugozapad.

Na sastanku se razgovaralo o problematici s kojom su suočeni svi građani na području TO Avenija Jugozapad. Poseban osvrt je bio na problem komunalnih pitanja, lošoj infrastrukturi oborinskih voda, neadekvatnoj i neprofesionalnoj deratizaciji, lošoj i zastarjeloj infrastrukturi rasvjetnih tijela, neodržavanju zelenih površina te neprofesionalnom i nestručnom izvođenju radova na nogostupima.

Predsjednik Džeba i predsjednik Stojkić izrazili su zadovoljstvo suradnjom GO HDZ-a BiH Mostar i IO TO HDZ-a BiH Avenije Jugozapad.

Tomas Bevanda je izvijestio kako se rješava problem rasvjete, a osigurana su značajna sredstva za radove na bušotini i projektu navodnjavanja parkova i zelenih površina kap po kap. Ponovno postavljanje nogostupa u ulici Kralja Tvrtka odvijat će se usporedo s izgradnjom dva kružna toka.

Idejno rješenje za park kod MUP-a uskoro će biti gotovo, nakon čega će se održati rasprava o istom, izrada projektne dokumentacije i u konačnici rekonstrukcija spomenutog parka.

***