U povodu blagdana Sv. Nikole Donacija GO Mladeži Osnovnoj školi za djecu sa posebnim potrebama

Izaslanstvo GO Mladeži HDZBiH Mostar u povodu početka velike humanitarne blagdanske akcije "Podjelimo radost Božića", u ponedjeljak, 02. prosinca 2013. godine posjetilo je Osnovnu školu za djecu s posebnim potrebama u Mostaru. Tom prigodom predstavnicima škole uručeni su poklon paketići u povodu predstojećeg blagdana Sv. Nikole.

Prema riječima Daria Pušića, predsjednika GO Mladeži HDZBiH Mostar i ove godine nastavljena je tradicija organiziranja humanitarnih akcija za pomoć svim osobama koje se nalaze u stanju socijalne potrebe i instituacijama koje skrbe o djeci s posebnim potrebama.

Tijekom današnjeg uručenja donacije GO Mladeži HDZBiH Mostar, riječi zahvale u ime mostarske Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama uputila je ravnateljica Maja Mustapić.

Istaknula je kako već tradicionalno, GO Mladeži HDZBiH Mostar dariva štićenike ove mostarske škole, a ovogodišnja donacija u didaktičkim instrumentima bit će im od izninme pomoći u svakodnevnom radu s djecom.

Značajka ovogodišnje humanitarne akcije jeste pomoć u hrani, odjeći i obući beskućnicima i socijalno ugroženim, a odvijat će se svake adventske nedjelje tijekom mjeseca prosinca na području Grada Mostara. Pušić je pozvao svekoliko članstvo Mladeži i građane Grada Mostara da se odazove akciji.

***