Video

Ljubo Bešlić za N1: Dragan Mektić je napravio državni udar

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić ocijenio je za N1 da su izjave ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragana Mektića o ''državnom udaru'' bile teške riječi poručivši da je Mektić taj koji je napravio ''državni udar''.

Bešlić je za N1 kazao da kao gradonačelnik, nije dobio nijedan dokument o dolasku migranata na područje Mostara. On je rekao da mu je žao tih ljudi.

Održan Božićno-novogodišnji prijem GO HDZ BiH Mostar i ŽO HDZ BiH HNŽ

Nazočnim su se obratili domaćini, predsjednik GO HDZ BiH Mostar Damir Džeba i predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a Ljubo Bešlić

Sinoć je u Domu HDZ-a BiH upriličen tradicionalni božićni domjenak kojemu su domaćini bili predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ-a Ljubo Bešlić.

I ovaj događaj, kao i svi ostali u Mostaru danas, je protekao u znaku velike tragedije i pogibije četvero studenata u prometnoj nesreći. Minutom šutnje odana je počast žrtvama koje su svoje živote izgubili u subotu prijepodne.

U sljedećih 15 dana stranke bi se trebale usuglasiti o rješenju za grad Mostar

Predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba i predsjednik GO SDA Mostar Salem Marić bili su gosti emisije „Pod povećalom“ Naše TV

U emisiji se razgovaralo o: izboru Gradskog vijeća Grada Mostara, implementaciji i provedbi Odluke Ustavnog suda BiH te ostalim aktualnim temama vezanim za grad Mostar.

Predsjednik GO HDZ BiH Mostar Damir Džeba gostovao u emisiji BHRT-a "Tema dana"

Posljednji lokalni izbori u Mostaru održani su 2008. godine

Još uvijek traju službeni pregovori oko izmjena Izbornog zakona BiH i izmjena Statuta Grada Mostara kako bi se došlo do dogovora koji bi omogućio održavanje lokalnih izbora u Mostaru 2016. godine.

U emisiji je govoreno o aktualnoj situaciji u Mostaru, lokalnim izborima i izmjeni Statuta Grada Mostara.

VIDEO: http://www.bhrt.ba/bht1-emisije/tema-dana-bht1/tema-dana-10-03-2016/

***