XII. redovita sjednica Gradskog odbora Mladež HDZ-a BiH Mostar

U četvrtak, 18. siječnja 2018. godine održana je XII. redovita sjednica Gradskog odbora Mladež HDZ-a BiH Mostar.

Na sjednici je usuglašen plan aktivnosti Gradskog odbora za 2018. godinu, među kojima je posebno potrebno istaknuti ključne aktivnosti:

- Odbor za kulturu i obrazovanje pri Gradskom odboru Mladeži HDZ-a BiH Mostar zajedno sa predsjednicom odbora, Anom Leženić organizira posjet Hrvatskom narodnom kazalištu.
- Također, jedna od aktivnosti, koja je planirana 03. ožujka jest održavanje javne tribine na temu „Izmjene izbornog zakona i posljedice po BiH“ u suradnji s Političkom akademijom BiH.
- U organizaciji Gradskog odbora Mostar, a na inicijativu Odbora za sport i rekreativni sadržaj, u Mostaru će se i ove godine organizirati "Sportsko druženje mladih Grada Mostara". S obzirom na odličan odaziv na prošlogodišnje Sportsko druženje mladih Grada Mostara, pripreme za ovogodišnje druženje su već krenule te je zakazan i termin održavanja igara, 25. i 26. kolovoza 2018. godine u Relax Outdoor centru na Buni kao i prethodne godine. Za organizaciju "Sportskog druženja mladih Grada Mostara" 2018. godine imenovan je potpredsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar, Goran Bošnjak.

***