Završen Veliki ljetni malonogometni turnir grada Mostara

Završen je Veliki ljetni malonogometni turnir grada Mostara. Pobjednik je ekipa Caffe Gaga / Caffe Pavo. U finalnoj utakmici je poražena ekipa Caffe Pink Karlovačko. Rezultat utakmice bio je 4:2. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Luka Suton dva pogotka, Ante Ćorluka i Josip Suton po jedan pogodak. Za Caffe Pink Karlovačko pogotke su ostvarili Leon Kozarić i Vlado Čutura.

Nakon odigrane utakmice, Mostarac Josip Suton je istaknuo kako mu je iznimno drago što i Mostar ove godine ima svoj ljetni malonogometni turnir. Igram turnire diljem Balkana, ali kući je uvijek lijepo igrati, čestitke organizatorima, i nadam se da će ovo postati tradicija, kazao je Suton.

Josip Suton je proglašen i najboljim igračem turnira. Za najboljeg vratara turnira proglašen je Hrvoje Cvitanović, vratar pobjedničke ekipe. Rezultatom sam i više nego zadovoljan, samom igrom baš i ne. Sve pohvale organizatorima turnira, kazao je Cvitanović.

U susretu za treće mjesto Grill 11 je pobijedio Maslina-Mette sa 6:5.

U finalu juniorskog susreta sastalu su se ekipe Caffe Monte Carlo i MNK Vjekoslav Arapović. Caffe Monte Carlo je slavio rezultatom 3:2. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Luka Bilać, Luka Lasić, i Mirko Marić. Za MNK Vjekoslav Arapović Anđelo Kordić i David Pušić.

Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Zvone Ćavar iz ekipe Grill 11.

Izvor: 
Prvi.tv

***