Gradonačelnik Kordić otvorio Ligu MZ Mostara, glavni pokrovitelj turnira GO HDZ BiH Mostar
U ponedjeljak je na igralištu iza 10. osnovne škole u Mostaru počelo novo izdanje Lige mjesnih zajednica Grada Mostara. Već prvu večer igrači su pokazali dobru igru, bilo je tijesnih utakmica. Ligu mjesnih zajednica Grada Mostara otvorio je mostarski gradonačelnik dr. Mario Kordić koji je momčadima i ostalima koji sudjeluju na popularnom turniru poželio sreću.
– Ovo natjecanje već odavno nije samo sportski događaj, ova liga je, prije svega, prvorazredni društveni događaj. Mostar je oduvijek bio grad sporta. Takvo nešto moramo njegovati, pogotovo na ovakvim lokalnim natjecanjima koja okupljaju ljude – kazao je, između ostalog, gradonačelnik Mostara Kordić.
Pokrovitelj ovogodišnjeg natjecanja je Gradski odbor HDZ-a BiH, koji je na otvaranju predstavljao predsjednik GO-a HDZ-a BiH Slaven Zeljko.
Liga mjesnih zajednica Grada Mostara igrat će se svaku večer na terenu iza 10. osnovne škole u Mostaru. Natjecanje će trajati tri tjedna, a pobjednik natjecanja u Mostaru predstavljat će grad na završnici Lige Hercegovine, koja se ove godine treba održati u Čapljini.