Mostar- Udruga roditelja i djece s posebnim potrebama Vedri osmijeh iz Mostara organizirala je u četvrtak, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, Dan otvorenih vrata tijekom kojeg su članovi udruge izložili svoje radove u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom- 3. prosinca.

Bila je to prigoda za posjet i potporu radu udruge, koju već godinama uspješno vodi predsjednica Danijela Kegelj, gospode dr.sc. Maria Kordića, nositelja liste HDZ BiH za Gradsko vijeće Mostara, Slavena Zeljke, predsjednika GO HDZ BiH Mostar i Kažimira Milićevića, nositelja liste HDZ BiH Izborne jedinice gradskog područja Jug.

-Pogledaj, unatoč koroni, ja to mogu! slogan je ovogodišnjeg Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, a prema riječima predsjednice Kegelj, unatoč epidemiji nisu htjeli odustati od obilježavanja 3. prosinca i želje da sa svojim sugrađanima podijele njihovu svakodnevnicu.

Nositelj liste dr.sc. Mario Kordić i predsjednik Zeljko uz čestitke članovima udruge Vedri osmijeh na maru i agilnosti, obećali su nastavak svesrdne potpore radu udruge u budućem razdoblju i svim ranjivim skupinama sugrađana u Gradu Mostaru.