Mostar- U povodu 3. prosinca – Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Osnovna škola za djecu s posebnim potrebama Mostar službeno je otvorila svoje nove prostorije na  staroj adresi.

Ugrađeno je novo dizalo i povećani su prostorni kapaciteti škole, kako bi, prema riječima ravnateljice škole Maje Mustapić, pružili svojim korisnicima i njihovim obiteljima još kvalitetnije usluge.

Na današnjoj svečanosti u školi, koja je održana uz poštivanje epidemioloških mjera, ravnateljica Mustapić se zahvalila Gradu Mostaru, gradonačelniku Ljubi Bešliću, premijeru Vlade HNŽ-a dr.sc. Nevenku Hercegu, Gradskom Odboru HDZ Mostar na čelu sa predsjednikom Slavenom Zeljkom na potpori u izgradnji i uređenju prostorija škole te što su, kako je kazala, podržali 45 godina nastojanja za izgradnjom bolje budućnosti za djecu s teškoćama u razvoju i njihove obitelji.

Svečanosti su, uz ostale nazočili i : dr.sc. Mario Kordić, nositelj liste HDZ BiH za Gradsko vijeće Mostara i Radmila Komadina, glavna savjetnica gradonačelnika Grada Mostara.