Mostar, 15. studenoga 2020. – U protekla dva vikenda u Domu HDZ BiH u Mostaru, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, kandidatkinje i kandidati HDZ BiH za Gradsko vijeće Mostar uspješno su završili edukaciju iz odnosa s javnošću i javnih nastupa.

Organizatorima su bili Provedbeni izborni stožer Gradskog odbora HDZ BiH Mostar i Koordinacija za edukacije i posebne projekte u suradnji s Političkom akademijom HDZ BiH.
Kako biti uspješan u javnom nastupu, kako probuditi emociju i zanimanje kod slušatelja, na koji način uspješno napisati i održati govor u izbornoj kampanji, te koje poruke poslati svojim biračima bile su samo neke od tema koje su pobudile veliki interes kod polaznika edukacije.

Cilj edukacije, prema njihovim riječima, je razumijevanje uloge i značaja političke komunikacije u širem smislu funkcioniranja političke arene, a sve kandidatkinje i kandidati tijekom edukacije iskazali su spremnost na učenje i entuzijazam da sutra kada postanu vijećnici odgovorno i stručno rade za boljitak svih građana Grada Mostara.