Mostar, 21. listopada 2019. – U ponedjeljak 21. listopada 2019. god., Predsjedništvo Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar posjetilo je temeljne ogranke Bijeli Brijeg I i Bijeli Brijeg II.

Na početku ovoga skupa izraz dobrodošlice Predsjedništvu GO HDZ-a BiH Mostar uputili su predsjednici temeljnih ogranaka g. Tomo Sopta i g. Igor Lončar.

Predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar, g. Slaven Zeljko, predstavio je sve članove Predsjedništva, te je opisao njihovu ulogu i djelokrug rada u Gradskom odboru. Kratko je iznio dosadašnje rezultate rada ovoga saziva GO HDZ-a BiH Mostar i predstavio buduće smjernice za rad pozivajući sve članove temeljnih ogranaka na sudjelovanje kroz radna tijela pri Gradskom odboru.

U nastavku sastanka članovi temeljnih ogranaka iznosili su aktualnu problematiku, te su se kroz razgovor stvorili i prijedlozi za rješavanje dijela spomenute problematike.

Predsjednik Zeljko istaknuo je na kraju da je ovo bio samo prvi u nizu posjeta temeljnim ograncima Bijeli Brijeg I i Bijeli Brijeg II. Naglasio je statutarni ustroj HDZ-a BiH na načelu područnosti i važnost uloge svakog pojedinačnog temeljnog ogranka u iniciranju i organiziranju aktivnosti koje će poboljšati uvjete života u području djelovanja ogranka.