Mostar, 26. studenoga 2020.: U nastavku kampanje Hrvatske demokratske zajednice (HDZ BiH) za predstojeće Lokalne izbore 2020, koji će se u Mostaru održati u nedjelju, 20. prosinca 2020., nakon punih dvanaest godina, na Trgu hrvatskih velikana, uz poštivanje epidemioloških mjera svoj program građankama i građanima Mostara predstavili su nositelj Liste HDZ BiH za Gradsko područje Jugozapad Ivan Zelenika i kandidati, a predstavljena je i Gradska lista HDZ BiH za Gradsko vijeće.

Po lijepom jesenjem danu, na Trgu koji je bio prepun Mostarki i Mostaraca nositelj Zelenika i kandidati su se predstavili osobno iskoristivši prigodu za upoznati ih s izbornim programom HDZ BiH koji se zasniva na kvaliteti života svih građana Mostara u uvjetima pandemije COVID – a 19.

Zbog epidemioloških razloga i zdravstvene sigurnosti građana izborna kampanja i u idućim danima i tjednima odvijat će se putem društvenih mreža i digitalnih platformi.

Nositelj liste Ivan Zelenika i kandidati gradskog područja Jugozapad i Gradske liste još jednom su ukazali na važnost izlaska na izbore 20. prosinca i sudjelovanja građana u izboru budućih gradskih vijećnika.