𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋𝐈 𝐒𝐌𝐎, 𝐉𝐄𝐑 𝐒𝐓𝐄 𝐕𝐈 𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋𝐈 ❔❕
❓ Za izgradnju stambenih objekata u Ortiješu, Buni, Žitomislićima i Baćevićima izdati su kolektivni urbanističko-tehnički uvjeti po posebnim uvjetima. Kada će se legalizirati izgrađeni objekti i brisati zabilježbe zabrane raspolaganja?
❓ Kada će se izvršiti rekonstrukcija prometnice u naselju Rodoč – Kolonija, tako da se uklone granitne kocke i postavi odgovarajući sloj asfalta?
❓ Što se uradilo po pitanju eksproprijacije zemljišta obitelji Mujić na Zgonima budući da je novac za ovu namjenu osiguran u Proračunu za 2021.godinu?
❓ Hoće li se na pojasu između dvije prometne trake, nakon rekonstrukcije Avenije, posijati trava ili drugo zelenilo, te ugraditi sustav kap po kap?
📑 Inicijativa – izrada projekta rekonstrukcije zgrade PVP Grada Mostara u Ulici Kneza Višeslava 75.
📑 Inicijativa – provođenje mjera preventivne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije (Mjere DDD) te stručni nadzor nad provođenjem tih mjera.
📑 Inicijativa – pri izradi prijedloga prostornog plana grada Mostara, isti bude usklađen s prostornim planom Hercegovačko – neretvanske županije, te se time otkloni mogućnost gradnje hidroenergetskih i drugih objekata koji mogu trajno narušiti i devastirati područje ušća rijeke Bune u rijeku Neretvu